Donderdag 11 september 2014

1024 680 Forza4Mees

We zijn in Bormio! HET is begonnen! Wat is HET dan zul je je afvragen? HET is de reden waarom Forza4Mees bestaat. HET is iets waar we begin 2014 weer ‘ja’ tegen hebben gezegd en wat sindsdien weer redelijk ons leven heeft beheerst. HET was in 2013 bijzonder indrukwekkend! HET was in 2013 onvergetelijk! HET is Forza4Energy4All! HET is je inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Energy4All. En ik kan je zeggen: HET kost heel veel tijd en energie, maar is heerlijk!!

De afgelopen periode hebben wij ons met ‘mijn mannen’ (want ja, zo noem ik ze na zo’n intensieve periode!) ingezet voor Energy4All. Door allerlei acties te organiseren hebben wij geprobeerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen. En wat zagen we er tegenop. Want tja, vorig jaar hadden al zoveel mensen iets voor ons gedaan. Dat kan toch nooit voor een tweede keer zo goed gaan? En hoe zouden we het dit jaar weer voor elkaar krijgen om ons sponsorgeld bij elkaar te krijgen? Poeh, dat zou een zware dobber worden….. Nou, het tegendeel bleek waar te zijn. Wederom heeft vooral Ravenstein en omstreken voor ons klaar gestaan. Wederom waren er heel veel mensen die ons een warm hart toedragen en iets voor ons willen doen. Wederom is het ons gelukt om met een enorm sponsorbedrag de berg op te fietsen. Nou, we zullen ze eens laten zien waarom iedereen zo in ons gelooft! We zullen ze eens laten zien, waarom wij al dat sponsorgeld meer dan waard zijn! Want samen boven komen, dat zullen we! En als ik zeg samen, dan bedoel ik ook samen.

Iedereen van team Forza4Mees 2014 heeft zijn steentje bijgedragen. De één door bij (bijna) elke georganiseerde activiteit aanwezig te zijn en te helpen, de ander door zijn netwerk aan te spreken en zo te zorgen voor het nodige sponsorgeld. De één door te zorgen voor de broodnodige mentale ondersteuning, de ander door te zorgen voor hand- en spandiensten waar nodig. Mannen van Forza4Mees 2014, bedankt hiervoor! Morgen en de komende dagen mogen jullie je gaan bewijzen. Je bewijzen voor al het geld wat mensen ons gedoneerd hebben. Je bewijzen dat je het waard bent om teamlid te zijn van Forza4Mees! Ik geloof in jullie! Zet ‘m op en laat iedereen een poepie ruiken, zoals Mees dat ook altijd heeft gedaan! Geef niet op en denk eraan: hoe hoger op de berg je komt, hoe dichterbij Mees is. Geniet ervan en proost!

Tessa

Bormio sept 11 307 Bormio sept 11 247