Tamara van Waardenburg

Mijn naam is Tamara van Waardenburg. Ik ben al jaren bevriend met Tessa en Hans en heb de oneerlijke strijd die Mees heeft geleverd gezien.
Mees had de ziekte van Leigh, een energiestofwisselingsziekte. Hij heeft heel hard gevochten, maar de strijd helaas verloren. Helaas was er voor Mees nog geen medicijn tegen deze verschrikkelijke ziekte.

De komst van een werkend medicijn is nu gelukkig wel in zicht! Voor de verdere onderzoeken en ontwikkelingen is echter nog veel geld nodig. Sponsor ons daarom, geef geld aan dit goede doel!!

Als tegenprestatie zal ik al mijn energie inzetten tijdens het beklimmen van de drie bergen! Tessa en ik gaan wandelend de Gavia, Mortirolo en Stelvio beklimmen.
Nadat Hans deze bergen drie keer met zijn wielermaatjes heeft bedwongen, nemen Tessa en ik wandelend het estafettestokje over. We gaan ervoor! Forza4MEES!

Tamara

Tessa van der Loop

De afgelopen drie edities van Forza4Mees waren fantastisch, maar dit jaar gaan we het anders aanpakken! Dit jaar ben ik de teamcaptain en ga ik samen met mijn vriendinnetje Tamara deelnemen aan Forza4Energy4All en de drie Italiaanse bergen beklimmen. Niet op de fiets, zoals Hans voorgaande jaren met zijn team heeft gedaan, maar wandelend. Drie dagen de berg op wandelen met Mees in gedachten.

Drie jaar heb ik langs de route gestaan om iedereen moed in te schreeuwen. Drie jaar heb ik spandoeken opgehangen en gezorgd voor de nodige (mentale) ondersteuning. Drie jaar heb ik foto’s en filmpjes gemaakt van dit geweldige evenement. Drie jaar heb ik boven op de berg gestaan om iedereen binnen te halen. En nu, drie jaar na het overlijden van Mees, wil ik Forza4Energy4All echt meemaken en niet alleen vanaf de zijlijn. Dit jaar word ik boven op de berg binnengehaald door mijn Hans en onze Melle!

En dan wordt mij een gevraagd een stukje te schrijven met daarin mijn motivatie. Waarom blijf ik Energy4All steunen? Ja, waarom eigenlijk? Voor onze Mees komt het medicijn, wat nu overigens écht in zicht is, veel te laat. Mees is er niet meer. Nou ja niet letterlijk meer, maar Mees is overal! In mijn hoofd, in mijn hart, in mijn hele lijf en in ons hele huis. En dat is een geweldig gevoel! Maar toch wens ik andere ouders dit gevoel niet toe. Dat is waarom ik Energy4All een warm hart toedraag en waarom ik mijn energie ga geven voor alle kinderen met te weinig energie! Helpt u mee door ons te sponsoren? Forza, Forza, Forza!!

Tessa van der Loop
Moeder van Mees & Melle Strik