XcoForza4Mees – Xco Marathon

403 403 Forza4Mees

Forza4Mees is een wielerteam dat in september 2013 mee doet met Forza4Energy. Dit is een wielerevenement in Italië wat georganiseerd wordt door Energy4All met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het ontwikkelen van een medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Voor onze deelname is Mees onze drijfveer. Mees, een jongen van bijna 6, geboren met een energiestofwisselingsziekte. Een vrolijk kereltje die samen met zijn ouders Hans en Tessa alles uit het leven haalt. Prachtig om te zien!

Zondag 24 februari 2013 organiseren wij in samenwerking met de Schaapskooi van 13.30 uur tot 17.00 uur een Xco Marathon. Ik geef zelf met heel veel plezier de 3 workshops, doe je mee?

Programma:
13.30 – 14.30 uur: Burn to the max
14.30 – 15.30 uur: Xco the real thing
15.30 – 16.30 uur: Xco meets gladiator (ouders en kinderen!)
Altijd al iets met Xco’s willen proberen, of iemand mee willen nemen, dan is dit je kans. En nog voor het goede doel ook . Voor € 15,- doe je 1x mee en voor € 25,- 2x of meer, vol is vol dus laat wel even weten waaraan je wilt deelnemen. Ervaring met Xco is niet nodig, we maken er samen een feestje van.
Voor kinderen tot 10 jaar is er die dag ook een leuk programma € 5,- per kind. Je kunt dus gewoon mee! Eerst om 13.30 meedoen met Energiekids (lekker gymen), onder leiding van niemand minder dan Lizet van Eerden (mijn top collega op de Schaapskooi!) Daarna even lekker chillen, spelen en rond 15.30 kom ik je halen om samen met mij je vader of moeder uit te dagen tijdens de ‘Xco meets gladiator’. Ook ik neem mijn uitdager Florian (8 jaar) mee.
De dag afsluiten met een pastamaaltijd, ook dat kan! Mail me dan even.
Graag tot 24 februari!
Jan, Yolande en Florian Peters

Het inschrijfformulier is op te vragen via forza4mees-bemmel@hotmail.nl. Na ontvangst van een volledig ingevuld inschrijvingsformulier en betaling van het inschrijfgeld ontvang je een bevestiging via de mail met verdere informatie (het formulier kun je Inleveren op parksingel 137 Bemmel of mailen naar forza4mees-bemmel@hotmail.nl).
Graag ontvangen wij het inschrijfgeld op rekeningnummer 1758.84.676 t.n.v. J.P.M. Strik e.o. onder vermelding van XcoForza4Mees en de deelnemersnaam van de hoofdinschrijver.

Op de site www.forza4energy4all.nl staat informatie over de Stichting Energyy4All, ons fietsavontuur in Italië en is er, heel belangrijk, een sponsormodule aangebracht. Voor het volgen van ons team op weg naar de Italiaanse reuzen is facebook-pagina “Forza4Mees” gemaakt. Volg en steun ons!

De opbrengst van XcoForza4Energy komt geheel ten goede aan Stichting Energy4All!