Team Forza4Mees naar Italië

150 150 Forza4Mees

Voor deelname aan Forza4Energy4All 2021 is ons team Forza4Mees op weg naar of inmiddels al in Bormio (Italië). Vanaf 2 tot en met 4 september 2021 beklimmen wij tijdens Forza4Energy4All de machtigste bergen van de
Giro d’Italia. De Gavia, Mortirolo en Stelvio staan op het programma. De vermoeidheid en het afzien die we daarbij ervaren staan figuurlijk voor wat patiënten met een energiestofwisselingsziekte dagelijks meemaken, maar dan om te overleven.

Wij, Hans Strik en Tessa van der Loop, hebben jarenlang machteloos moeten toezien hoe de progressieve energiestofwisselingsziekte Syndroom van Leigh ervoor zorgde dat onze Mees steeds meer moest inleveren en uiteindelijk kwam te overlijden aan de gevolgen van deze ziekte. Daarom zetten wij ons al jaren in voor Stichting Energy4All en leveren zo een bijdrage aan het medicijnonderzoek, zodat er zo spoedig mogelijk een oplossing komt in de vorm van een medicijn. Een medicijn voor alle patiënten zodat zij wel een eerlijke kans krijgen.

Forza4Energy4All is een initiatief van Stichting Energy4All om geld in te zamelen. Met de ingezamelde sponsorgelden komt het medicijn tegen energiestofwisselingsziekte dichterbij.

Wil jij team Forza4Mees sponsoren? Via https://actie.energy4all.nl/team/forza4mees-2/doneren kom je op onze sponsorpagina!
Stap voor stap samen dichterbij een medicijn.

Alvast hartelijk dank namens team Forza4Mees