Rommelmarkt4Mees in Overlangel

1024 576 Forza4Mees

Afgelopen zondag was het dan zover: Team Forza4Mees stond voor de 3e keer op de rommelmarkt in Overlangel. Het hele jaar zijn er, vooral door opa Tikkie Tikkie, spullen ingezameld en die moesten allemaal op deze ene dag verkocht worden. En wat voor spullen!? Van kopjes, borden en glazen tot stofzuigers, tafels , schilderijen en een olifant. We moesten het echt allemaal kwijt. En dat is deels gelukt. We hebben veel verkocht, maar ook nog veel over. Gelukkig is daar de kringloopwinkel dan weer blij mee! Dank aan alle donateurs van spullen!

Een speciaal woord van dank aan opa Tikkie Tikkie die zich de afgelopen drie jaar ontzettend heeft ingezet voor 3x een geweldige rommelmarkt in Overlangel. Daarnaast willen wij tante Gerry bedanken voor het beschikbaar stellen van haar oprit en, niet geheel onbelangrijk, haar wc! En natuurlijk voor alle koffie en thee die zij gezet heeft. Ook willen wij de organisatie van deze markt bedanken voor de flinke bijdrage in de collectebus! Een heel mooi gebaar!

Dankzij onze super-verkopers Tamara, Frank, Jeroen, Hans, Theo en Marianne is ook Rommelmarkt4Mees 2016 weer een super editie geworden en mogen wij trots bekend maken dat we deze dag 700 euro hebben opgehaald! Bedankt allemaal!

PS vanwege de drukte aan de kraam zijn we helemaal vergeten om foto’s te maken…….