Italiaanse middag

1024 682 Forza4Mees

Op zondag 31 augustus 2014 organiseert team Forza4Mees een Italiaanse middag van 16.00-20.00 uur in de gezellige ambiance van de Ravensteinse stellingmolen “De Nijverheid”. Dit om alvast in Italiaanse sferen te komen voor het fietsavontuur dat zij aangaan in de Italiaanse Dolomieten op 12, 13 en 14 september 2014.

Het beloofd een gezellige middag te worden met een hapje en een drankje verzorgd door  Stadsherberg de Keurvorst (www.keurvorst.nl), Donato’s gewoon bijzonder (www.donatos.nl), Wijnkamer Heessen (www.wijnkamerheessen.nl) en Tante Sannie (www.peperkoekhuisje.nl). Daarnaast is er vermaak voor de kinderen aanwezig in de vorm van spelletjes, kleurplaten, een clown en een ballonnenclown. Ook houden we een loterij, waarbij prachtige prijzen te winnen zijn.  De gehele opbrengst van deze middag gaat natuurlijk naar Stichting Energy4All.

Team Forza4Mees gaat in september 3x een berg beklimmen. Om hen te ondersteunen, hoeft u maar 1x een berg te beklimmen, namelijk de Molenberg! Wij maken het u gemakkelijk om ons te helpen. Neem samen met uw vrienden/bekenden/familie plaats op ons terras, bestel iets te eten en/of te drinken en geniet van alles wat er om u heen gebeurt! Zo hebben we allemaal een leuke middag en houden wij er hopelijk iets leuks aan over.

Tot zondag 31 augustus!

Poster Italiaanse Energy4All middag definitief_2