Italiaanse Middag zondag 31 augustus 2014

680 1024 Forza4Mees

Zondag 31 augustus ging het gebeuren: onze Italiaanse middag in de molen in Ravenstein. Het onderwerp van de dag was “het weer”. Zou het droog blijven? Tijdens het opbouwen hebben we een aantal buien gehad, maar gelukkig was het tijdens het evenement zelf droog en dat kwam de sfeer ten goede. Voor de molen was een overdekt terras gecreëerd, waar bij binnenkomst Babs van Balveren stond te spelen met haar band Wallppr. Heerlijke achtergrondmuziek waardoor en nog voldoende ruimte was om lekker met elkaar te kletsen. Het was al meteen een gezellige drukte met allemaal vrienden, bekenden en familie van onze teamleden en veel Ravensteiners die een kijkje kwamen nemen. Er stonden lekkere hapjes op het menu. Zo waren er pizza’s van Donato’s, ijsjes van Tante Sannie en koude pastasalade of een ter plekke gebakken bakje Italiaanse mosselen van Stadsherberg de Keurvorst. Lieve schatten, dank jullie wel!

Ook aan de kinderen was gedacht met een speciaal kinderhoekje waar ze konden knutselen of een spelletje doen. Het hele grote ’toren van Pisa’ spel, wat we mochten lenen van JWR, viel ook erg in de smaak. JWR, dank je wel!

Aan de ingang van de molen konden consumptiebonnen en lootjes worden gekocht voor de veiling. In de buik van de molen was een bar gecreëerd die bemand werd door allemaal (ex)collega’s van Tessa van Stadsherberg de Keurvorst die allemaal de hele middag voor niks hebben geholpen. Kijk, zulke collega’s zijn goud waard! Bedankt allemaal! De wijn die is geschonken is allemaal gedoneerd door Hanny van www.wijnkamerheessen.nl. Hanny, voor de laatste keer dit jaar zeggen we: bedankt!!

Binnen werd er een door Hans gemaakte film gepresenteerd met allerlei foto’s van Mees, ons fietsteam, de bergen en natuurlijk de logo’s van onze sponsoren. Op een grote tafel stonden alle prijzen uitgestald, zodat men kon zien wat er te winnen viel. Alle prijzen waren gesponsord door allerlei lokale ondernemers, waarvoor onze hartelijke dank! En er zaten mooie prijzen bij. Zo gingen er o.a. twee elektrische tandenborstel van de hand, een stofzuiger,2 vazensets, diverse waardebonnen en twee verschillende pizza ovens. De veiling werd op ludieke wijze gepresenteerd door Ron Bons, een ambassadeur van Energy4All. Lieve Ron, kei bedankt dat je op zo’n drukke dag toch nog even tijd voor ons hebt gevonden. De middag werd muzikaal afgesloten door een lokale beroemdheid: Peter van Kreij. Nou, als je zelfs op de verjaardag van je vrouw bij ons komt spelen, dan wil dat toch wel zeggen dat je ons een warm hart toedraagt! Peter, bedankt voor je muzikale medewerking! Na de loterij werden de laatste drankjes verkocht en hapjes gegeten en was het tijd om de geschatte opbrengst van deze geweldige middag bekend te maken. Maar niet voordat elk teamlid nog even zijn persoonlijke motivatie om mee te doen met Forza4Mees aan Forza4Energy4All had verteld. Jongens, bedankt voor jullie mooie woorden!

Iedereen die deze middag mogelijk heeft gemaakt willen we hartelijk danken. Het was een intensieve middag, maar met een opbrengst van € 2.358,85 zeker de moeite waard!!

De Italiaanse middag was de laatste actie die we met team Forza4Mees2014 georganiseerd hebben. Hierbij willen we iedereen die ons het afgelopen jaar heeft gesteund enorm bedanken en we zullen jullie bewijzen in Italië dat we elke euro waard zijn, want we gaan samen boven komen!!

F4M Italiaanse avond 248 F4M Italiaanse avond 240 F4M Italiaanse avond 227 F4M Italiaanse avond 211 F4M Italiaanse avond 200 F4M Italiaanse avond 176 F4M Italiaanse avond 147 F4M Italiaanse avond 103 F4M Italiaanse avond 100 F4M Italiaanse avond 065 F4M Italiaanse avond 040 F4M Italiaanse avond 026 F4M Italiaanse avond 022