Hans Strik & Tessa van der Loop
Onze zoon Mees is geboren met een energiestofwisselingsziekte. Een energiestofwisselingsziekte is een zeer ernstige, chronische en progressieve ziekte. Deze kinderen worden doodmoe geboren.

Hun batterij is halfvol, laadt niet op en loopt snel leeg. Bij deze kinderen zijn organen aangetast die veel energie verbruiken zoals de hersenen, het hart, de lever en de spieren. Lopen, zitten, praten of eten zijn moeilijk of onmogelijk.

Door het ontbreken van een medicijn had Mees geen enkele kans op genezing. Dit is oneerlijk en onacceptabel. Daarom zetten wij ons met ons wielerteam Forza4Mees in voor Stichting Energy4All en zijn wij erbij tijdens Forza4Energy4All 2014. Dit met Mees in onze gedachten.

(Mees Strik 11 juni 2007 – 2 mei 2013)

Deze tekst achterop de Folder van Forza4Energy4All geeft in duidelijk bewoordingen aan waarom wij dit jaar opnieuw de uitdaging in de Italiaanse Dolomieten willen aangaan. Het ultieme doel is een medicijn voor al die kinderen die met een energiestofwisselingsziekte zijn geboren.

Hilco & Marlieke Janssen
Samen met teamleden Hilco Janssen en Marlieke Janssen en Tessa van der Loop gaan we er dit jaar weer een succes van maken.