ENERGY4ALL

Doe mee en ondersteun ons!

Stap voor stap naar een medicijn

Sponsor 4 Daagse

Na het succes en enthousiasme van afgelopen jaar, organiseert Forza4Mees dit jaar de 2e editie van de sponsor4daagse in Overasselt.
Wat super leuk dat je interesse hebt in dit evenement!

Mocht je dit jaar voor het eerst wandelen of nog niet zo bekend zijn met het goede doel waarvoor we dit allemaal doen, lees dan hieronder even waar Energy4all voor staat.

Stichting Energy4All zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. We doen dit door veel aandacht te vragen om de oorzaak en de ernst van de ziekten bekender te maken. Daarnaast is het erg belangrijk veel geld op te halen. Dit geld wordt gebruikt om onderzoek te doen naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten. 
Kinderen die geboren worden met een energiestofwisselingsziekte worden doodmoe geboren. Deze kinderen hebben dus geen energie om te spelen en de hele dag naar school te gaan, hun ‘batterij’ wordt niet opgeladen.

De meeste van ons hebben deze energie wel om dit te doen. En met jou energie kun je een steentje bijdrage aan het medicijn onderzoek. Zo geef je met jou energie, kinderen met energiestofwisselingsziekte een betere toekomst!

Wat gaan we doen!!
We gaan 4 dagen wandelen, in en om de omgeving van Overasselt. Je kunt kiezen uit 3 verschillende afstanden, en je kiest zelf wanneer, met wie of hoe laat je vertrekt. De routes worden door de organisatie bij je bezorgd.

De bedoeling is dat je je individueel laat sponsoren, en dat we zo met een grote groep een flink bedrag bij elkaar wandelen. Elke stap die je zet, is een stap dichter bij het medicijn.

De totale opbrengst die opgehaald wordt door Team Forza4Mees komt dan ook ten goede aan Stichting Energy4All!!

DATUM:
Zelf te kiezen tussen 28 juni en 10 juli 2022

INSCHRIJVEN:
Heb je zin om mee te lopen, schrijf je dan snel in via onderstaande link!!
Inschrijfformulier Sponsor 4 Daagse (Forza4Mees)
Dit kan tot zaterdag 25 juni 2022.

SPONSORING:
Om samen zoveel mogelijk geld op te halen, laat ieder zich individueel sponsoren. Je hoeft geen inschrijfgeld te betalen maar de minimale sponsoring is € 10.- per persoon. Binnen enkele dagen na inschrijving ontvang je van ons een sponsorkaart, zodat je direct op zoek kan naar sponsors!

AFSTANDEN:
2,5km, 5km, 10km (in en rond Overasselt). Deelnemende kinderen moeten door een volwassen worden begeleidt i.v.m. oversteken van drukke wegen.

ROUTES:
Op maandag 27 juni ontvang je de routes in de brievenbus.

LOCATIE:
De routes starten allemaal op de P-plaats van de kerk in Overasselt.

BELONING:
Op zondag 10 juli organiseren we een medaille-uitreiking. Want iedereen die meeloopt ontvangt een medaille.                 

LET OP!! Het gezin dat het meeste sponsorgeld bij elkaar brengt, ontvangt een mooie prijs!

Bij de uitreiking kunnen de kinderen op de foto met onze mascotte Kootje Koala.

Niet wandelen, maar wel doneren? Dat kan natuurlijk ook. Klik dan hier:
Actiepagina Hilco en Marlieke 2022 (Team Forza4Mees)