Vrijdag 19 december Kerst-concert Jeugdorkest Harmonie Ven-Zelderheide

1024 680 Forza4Mees

Op vrijdag 19 december zijn Hans en Tessa, namens Forza4mees,  samen met oma Willem en opa Tikkie Tikkie afgereisd naar Ven-Zelderheide om het kerstconcert van de Jeugdharmonie St, Caecilia bij te wonen. Zij waren hier op uitnodiging van een collega van oma Willem aanwezig om het goede doel “Forza4Mees”  te vertegenwoordigen.

Het concert bestond uit een aantal mooie kerstliederen, waardoor er al snel een echte  kerstsfeer in de zaal hing. De zaal was goed gevuld met vooral  broertjes en zusjes, ouders, opa’s en oma’s.
De kinderen hadden allemaal veel geoefend en voor sommige was het de eerste keer dat ze mochten optreden. Best wel spannend! Gelukkig ging het allemaal goed en kan er terug gekeken worden op een mooi concert.

Vlak voor de pauze heeft Hans een klein woordje gehouden over het leven van Mees, Energy4All en Forza4Mees. Deze presentatie werd ondersteund door een foto-film met foto’s van Mees die ondertussen werd gedraaid op een groot scherm. Het was muisstil in de zaal en iedereen was zichtbaar onder de indruk. Hierna was het tijd voor de pauze en zijn Hans en Tessa rondgegaan met de collectebus. Met het woordje nog vers in het geheugen werd er gul gedoneerd. Na de pauze zijn we snel het geld gaan tellen, zodat op het einde  van de avond het mooie bedrag aan iedereen bekend kon worden gemaakt.  Daarna nog even genoten van de laatste paar nummers en dankwoordjes. En toen was het tijd voor de onthulling. Wat zou de collecte opgeleverd hebben? Wij waren al erg blij met het opgehaalde bedrag van € 301,38 en dat werd door het bestuur van de harmonie  ook nog eens keurig afgerond tot € 350 euro! Fantastisch toch!

Alle leden en toehoorders van Jeugdorkest Harmonie St. Caecilia, hartelijk bedankt voor de warme ontvangst en de mooie donatie!
227 228 232 235