Golfdag Tafelronde 73 Oss brengt € 17.500 euro op voor Forza4Mees

1024 680 Forza4Mees

Tafelronde 73 Oss organiseerde op vrijdag 4 juli 2014 zijn 3e golfdag.
Op een zonovergoten Company Club De Hooge Vorssel werd na een heerlijke golfdag, onder het genot van een diner een veiling gehouden.
De door Tafelronde 73 en vele sponsoren ingebrachte kavels brachten maar liefst € 17.500 op voor het goede doel.Om half 10 ‘straalden’ de eerste deelnemers binnen in het prachtige clubhuis van de Hooge VorsselIn combinatie met de zon en het enthousiasme beloofde het een mooie en sportieve dag te worden. Het deelnemersveld mocht zich gelukkig prijzen met het weer en de enige druppels kwamen door de gedane inspanning. Tussen de middag was er voor alle deelnemers een uitgebreide lunch en ’s avonds kon er genoten worden van een heerlijk diner.

Na de wedstrijd werd door Hans Strik, vader van Mees, uitleg gegeven over het goede doel Forza4Mees en Stichting Energy4All.
Daarna kon men deelnemen aan de Shoot-out vanaf het terras. Deze werd gepresenteerd door Ron Bons, ambassadeur van Energy4All.
Hij zorgde voor een vrolijke noot en motiveerde de gasten om golfballen te kopen voor de Shoot-out waar mooie prijzen mee te verdienen waren.
Na de Shoot-out was het tijd voor een heerlijk 4-gangen Amuse diner. Tussen de gangen door werd er een veiling gehouden, onder leiding van veilingmeester Paul van Mook.
Veel animo was er voor de veilingkavel  ”handjes uit de mouwen” waarbij alle aangezeten van Tafelronde 73 Oss zich een dag inzetten voor diegene die het hoogste bod deed.
Tevens werd er goed geboden op een gesigneerd wielershirt en de biografie van Erik Dekker (Met dank aan Mirko Schrijvershof van Friends4Energy4All).
Maar het klapstuk van de avond was toch wel een groot kunstwerk van Herman Coppus uit Ravenstein (www.hermancoppus.nl).
Deze kunstenaar heeft geheel belangeloos een kunstwerk ingebracht, omdat hij het goede doel Energy4All een warm hart toedraagt.
De opbrengst van deze dag was boven verwachting!
Hierdoor enkel en alleen lof en dank aan de deelnemers en sponsoren die deze dag tot een succes hebben gemaakt.

De heren van Tafelronde 73 Oss, zijn blij Forza4Mees te kunnen ondersteunen.  Door deze dag is het medicijn weer een stapje dichterbij gekomen!

Voor meer info over Tafelronde 73 Oss zie de website www.tr73.nl.

.Goldag TR 73 F4M Hans Golfdag TR 73 F4M_2 Golfdag TR 73 Foto Ron Bons Golfdag TR 73 Foto Ron Bons_2 Golfdag TR 73 Foto Ron Bons_3 Golfdag TR 73 Foto Shoot out _1 Golfdag TR 73 Veiling Kunstwerk Herman Coppus_3 Golfdag TR 73 Veiling Kunstwerk Herman Coppus_2 Golfdag TR 73 Veiling Kunstwerk Herman Coppus_0 Chequeoverhandiging Golfdag TR 73 F4M Chequeoverhandiging Golfdag TR 73 F4M_2