Dag 2 van Forza4Energy4All 2015

1024 683 Forza4Mees

En ook dag 2 zit erop. We zijn alweer over de helft!

Vanmiddag hebben Hans en ik ervoor gekozen om samen met Melle even een rondje door het stadje te lopen i.p.v. meteen aan de social media te beginnen dus vandaar vandaag wat later een stukje.

Vandaag stond de Mortirolo op het programma. Een lange, dalende rit naar de berg toe, dan een hele steile klim en vervolgens weer over diezelfde lange weg terug naar het hotel, maar helaas is die dan dus stijgend! Iedereen heeft erg goed gefietst en weer was het grootste gedeelte van ons team bij de eersten boven aanwezig. Ze doen het goed hoor onze jongens! En ook onze dame doet het goed hoor, maar Gerda had het erg zwaar vandaag. Ze heeft echt moeten bikkelen, is een paar keer gestopt, maar is toch heelhuids boven gekomen. Eens maar ooit meer! Jeroen dacht daar anders over. Hij had nog energie over en ging voor het plus-rondje. Aan de andere kant de Mortirolo af en vervolgens via de Gavia weer terug naar het hotel. De bikkel! Het was volgens hem ‘rete zwaar!!’

Het was een dag van gevloek (GVD, wat een K..berg is het toch!), afzien, zweten, vermoeidheid, maar ook een dag van gelukkig mooi weer, onze Melle in het filmpje, gezelligheid en saamhorigheid.

Morgen laatste dag en dan tijd voor een feestje! Zin in!

T.